Takomläggning & takrenovering

Vi hjälper dig med takrenovering och takomläggning i Stockholm. Har du trasiga takpannor som behövs bytas? Förläng livslängden på ditt tak och låt oss göra utföra arbetet. Skydda ditt tak och hus från fukt och minska kostnaderna med oss.

Vi är din kompletta leverantör när du vill lägga om ditt tak med noggrannhet och nära kontakt med dig som kund så vill vi uppnå 100% kundnöjdhet. Hos oss vet du alltid vad omläggningen kommer att kosta, vi gör alltid ett fast pris innan påbörjad entreprenad så att inga otrevliga överraskningar kan komma i efterhand.

Våra steg för takomläggning:

1. vi kommer hem till dig och besiktigar ditt tak
2. offert skickas
3. omläggning
4. faktura skickas

Börja från toppen

Vi rengör alla typer av takpannor och förlänger därmed ert taks livslängd avsevärt. Vi använder oss av beprövade medel som ger ett totalt skydd mot alger och mossa i ca 5år, alger och mossa binder fukt och har flera skadeefekter på taket.

I det omständiga klimatet som vi har i Sverige är det viktigt att hålla tätt från fukt. Fuktskador är bland det värsta som kan hända ett hus och kan innebära mycket dyra renoveringskostnader. Ett regelbundet och grundligt utfört arbete förhindrar istället att fukten tränger in och skadar isolering samt andra delar av huset, något du tjänar på i det långa loppet.

Väljer du vårenovering eller takomläggning i Stockholm får du ett tak som håller längre i kombination med våra andra tjänster.

Har du frågor eller vill anlita oss till att göra jobbet? Kontakta oss, så berättar vi mer!